Hvorfor velge Makin neste gang du trenger en maskinstyrings- eller prosjektstyringsløsning?

Vi, hos Makin, kunne tenke på mange grunner, men det er en del av vår DNA å lytte til våre kunder, leverandører og partnere, og dette er hva de sier:

Fem grunner til å velge en Makin-løsning, som forklart av våre kunder, leverandører og partnere:

  1. Hele prosjektet kan leses inn i Makin’-løsningene Makin kan håndtere svært store prosjektfiler, noe som gir et flott oversikt for alle interessenter som jobber med prosjektet.»Jeg kan vise alle relevante modeller på systemet mitt og bare velge elementet jeg vil referere til. Dette gir meg en flott oversikt,» forklarer gravemaskinoperatør Tommy Bjerkeengen fra Toten Anlegg og Transport. Se videoen her.

  2. Systemet fungerer veldig raskt ;Makin’ 3D er utviklet av erfarne fagfolk. IT-arkitekturen er solid, og systemet bruker toppmoderne maskinvarekomponenter utviklet i nært samarbeid med ledende leverandører på markedet. Dette betyr at Makin’ 3D-løsninger kan fungere der andre maskinstyringsløsninger må gi opp. Les mer ved å klikke her.

  3. Databehandling er sømløs uten manuelle synkroniseringer Makin’ Cloud-løsningen med chatfunksjon er en integrert del av alle Makins systemer, enten det er Makin’ Excavator, Makin’ Survey eller Makin’ PerFormans. Landmåleren kan laste opp alle modellene gjennom skyen, og all data oppdateres automatisk i sanntid. Manuelle synkroniseringer unngås. Fjernstøtte, opplæring av operatører og feilsøking gjennom Makin’ Cloud sparer tid og kostnader i prosjektet. Les mer ved å klikke her.

  4. Brukervennlig grensesnitt Løsningene er utviklet som apper for nettbrett med både nybegynneren og den erfarne maskinoperatøren i tankene. 3D-visualisering og deling av sanntidsdata mellom gravemaskinoperatører, landmålere og kontorpersonell er utviklet slik at det er like enkelt å bruke som smarttelefonen din. Les mer ved å klikke her.

  5. Optimal brukervennlighet av komponenter – Alt er koblet Makin’ Stakeout er Makins rover-løsning som består av en GNSS-antenne, nettbrett og en karbonfiberstang. Makin’ Panasonic-nettbrettet kan brukes både i gravemaskinkabinettet, på stakeout og PerFormans-løsningene. Alle målte punkter og systemer deles automatisk direkte gjennom Makin’ Cloud slik at alle interessenter, som operatører, landmålere, prosjektledere og eiere, er på samme side og får tilbud om en komplett prosjektstyringsløsning. Produktarkitekturen med en enkel oppgradering fra Makin’ 2D til Makin’ 3D, nettbrettbrukervennlighet og den overordnede Makin’ Cloud-løsningen lar deg få maksimalt ut av investeringen din. Les mer her.

Vi lytter, utvikler og leverer!