Varför välja Makin nästa gång du behöver en maskinstyrning eller en projektledningslösning?

Vi på Makin skulle kunna tänka på många skäl, men det är en del av vår DNA att lyssna på våra kunder, leverantörer och partners, och det är vad de säger:

Fem skäl att välja en Makin-lösning, som förklarats av våra kunder, leverantörer och partners:

  1. Hela projektet kan läsas in i Makin’-lösningarna Makin kan hantera mycket stora projektfiler, vilket ger en bra översikt för alla intressenter som arbetar med projektet.”Jag kan visa alla relevanta modeller på mitt system och bara välja den punkt som jag vill ta referens från. Det ger mig en fantastisk översikt,”förklarar grävmaskinoperatören Tommy Bjerkeengen från Toten Anlegg og Transport. Se videon här.

  2. Systemet fungerar mycket snabbt Makin’ 3D är utvecklat av erfarna proffs. IT-arkitekturen är solid och systemet använder toppmoderna hårdvarukomponenter utvecklade i nära samarbete med marknadsledande leverantörer. Det innebär att Makin’ 3D-lösningar kan fungera där andra maskinstyrningslösningar måste ge upp. Läs mer genom att klicka här.

  3. Datadelning är sömlös utan manuella synkroniseringar Makin’ Cloud-lösningen med en chattfunktion är en integrerad del av alla Makins system, vare sig det gäller Makin ’ Excavator, Makin’ Survey eller Makin’ PerFormans. Lantmätaren kan ladda upp alla modeller via molnet, och alla data uppdateras automatiskt i realtid. Manuella synkroniseringar undviks. Fjärrsupport, operatörsutbildning och felsökning via Makin’ Cloud sparar tid och pengar i projektet. Läs mer genom att klicka här.

  4. Användarvänligt gränssnitt Lösningarna är utvecklade som appar för surfplattor med både nybörjaren och den avancerade maskinoperatören i åtanke. 3D-visualisering och live-datadelning mellan grävmaskinoperatörer, platslantmätare och kontorspersonal är utvecklad så att den är lika enkel att använda som din smartphone. Lär dig mer genom att klicka här.

  5. Optimal användbarhet för komponenterna – Allt är anslutet Makin’ Survey är Makins roverlösning som består av en GNSS-antenn, surfplatta och en kolfiberstång. Makins surfplatta kan användas både i grävmaskinskabinen, och i Survey- och PerFormans-lösningarna. Alla uppmätta punkter och system delas automatiskt live via Makin’ Cloud så att alla intressenter som maskinförare, lantmätare, projektledare och ägare är på samma sida och erbjuds en komplett lösning för projektstyrning. Produktarkitekturen med en enkel uppgradering från Makin’ 2D till Makin’ 3D, användbarhet för surfplattor och den övergripande Makin’ Cloud-lösningen gör att du kan få ut maximalt av din investering. Läs mer här.

Vi lyssnar, utvecklar och levererar!