Waarom zou u de volgende keer kiezen voor een machinebesturings- of projectbeheeroplossing van Makin?

Wij bij Makin kunnen aan veel redenen denken waarom, maar het zit in ons DNA om naar onze klanten, leveranciers en partners te luisteren, en dit is wat zij zeggen:

Vijf redenen om te kiezen voor een Makin-oplossing, zoals uitgelegd door onze klanten, leveranciers en partners:

  1. Het hele project kan worden ingelezen in de Makin’-oplossingen Makin kan zeer grote projectbestanden verwerken, wat een geweldig overzicht geeft voor alle belanghebbenden die aan het project werken.“Ik kan alle relevante modellen op mijn systeem weergeven en gewoon het item selecteren waar ik referentie van wil nemen. Dit geeft me een geweldig overzicht,” legt de graafmachinebestuurder Tommy Bjerkeengen van Toten Anlegg og Transport uit. Bekijk de video hier.

  2. Het systeem werkt zeer snel Makin’ 3D is ontwikkeld door ervaren professionals. De IT-architectuur is solide en het systeem maakt gebruik van state-of-the-art hardwarecomponenten die zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers op de markt. Dit betekent dat Makin’ 3D-oplossingen kunnen werken waar andere machinebesturingsoplossingen moeten opgeven. Lees meer door hier te klikken.

  3. Gegevensuitwisseling verloopt naadloos zonder handmatige synchronisaties De Makin’ Cloud-oplossing met een chatfunctie is een integraal onderdeel van alle systemen van Makin, of het nu gaat om Makin’ Excavator, Makin’ Survey of Makin’ PerFormans. De landmeter kan alle modellen uploaden via de cloud, en alle gegevens worden automatisch in realtime bijgewerkt. Handmatige synchronisaties worden vermeden. Op afstand ondersteuning, operatorstraining en probleemoplossing via Makin’ Cloud besparen tijd en kosten in het project. Leer meer door hier te klikken.

  4. Gebruiksvriendelijke interface De oplossingen zijn ontwikkeld als apps voor tablets met zowel de beginnende als de gevorderde machineoperator in gedachten. 3D-visualisatie en live gegevensuitwisseling tussen graafmachinebestuurders, terreinopzichters en kantoormedewerkers zijn ontwikkeld zodat het net zo gemakkelijk te gebruiken is als uw smartphone. Leer meer door hier te klikken.

  5. Optimaal gebruik van componenten – Alles is verbonden Makin’ Stakeout is Makin’s rover-oplossing bestaande uit een GNSS-antenne, tablet en een koolstofvezelstok. De Makin’ Panasonic-tablet kan zowel in de graafmachinecabine, op de uitzetplaats als op de PerFormans-oplossingen worden gebruikt. Alle gemeten punten en systemen worden automatisch live gedeeld via Makin’ Cloud zodat alle belanghebbenden zoals operators, landmeters, projectmanagers en eigenaren op dezelfde pagina staan en een complete projectbeheeroplossing krijgen aangeboden. De productarchitectuur met een eenvoudige upgrade van Makin’ 2D naar Makin’ 3D, de bruikbaarheid van de tablet en de overkoepelende Makin’ Cloud-oplossing stellen u in staat het maximale uit uw investering te halen. Leer meer hier.

We luisteren, ontwikkelen en leveren!