Hvorfor skal du vælge Makin, næste gang du har brug for en maskinstyring eller en projektstyringsløsning?

Hos Makin kunne vi tænke på mange grunde til det, men det er en del af vores DNA at lytte til vores kunder, leverandører og partnere, og det her er, hvad de siger:

Fem grunde til at vælge en Makin-løsning, som forklaret af vores kunder, leverandører og partnere:

  1. Hele projektet kan læses ind i Makin-løsningerne Makin kan håndtere meget store projektfiler, hvilket giver et godt overblik for alle interessenter, der arbejder på projektet. “Jeg kan få vist alle de relevante modeller på mit system og bare vælge det element, jeg vil tage referencer fra. Det giver mig et godt overblik,” forklarer gravemaskinefører Tommy Bjerkeengen fra Toten Anlegg og Transport. Se videoen her.

  2. Systemet fungerer meget hurtigt Makin’ 3D er udviklet af erfarne fagfolk. IT-arkitekturen er solid, og systemet bruger state-of-the-art hardwarekomponenter, der er udviklet i tæt samarbejde med markedsledende leverandører. Det betyder, at Makin’ 3D-løsninger kan arbejde, hvor andre maskinstyringsløsninger må give op. Læs mere ved at klikke her.

  3. Datadeling er problemfri uden manuelle synkroniseringer Makin’ Cloud-løsningen med en chatfunktion er en integreret del af alle Makins systemer, uanset om det er Makin’ Excavator, Makin’ Survey eller Makin’ PerFormans. Landmåleren kan uploade alle modeller gennem skyen, og alle data opdateres automatisk i realtid. Man undgår manuelle synkroniseringer. Fjernsupport, operatørtræning og fejlfinding gennem Makin’ Cloud sparer tid og omkostninger i projektet. Læs mere ved at klikke her.

  4. Brugervenlig grænseflade Løsningerne er udviklet som apps til tablets med tanke på både nybegynderen og den avancerede maskinfører. 3D-visualisering og live datadeling mellem gravemaskineførere, landmålere og kontorpersonale er udviklet, så det er lige så nemt at bruge som din smartphone. Læs mere ved at klikke her.

  5. Optimal anvendelighed af komponenter – alt er forbundet Makin’ Survey er Makins roverløsning, der består af en GNSS-antenne, en skærm og en kulfiberstang. Makin-skærmen kan bruges både i gravemaskinens kabine, på roveren og til PerFormans-løsningerne. Alle målte punkter og systemer deles automatisk live gennem Makin’ Cloud så alle interessenter som maskinførere, landmålere, projektledere og ejere er på samme side og tilbydes en komplet projektstyringsløsning. Produktarkitekturen med en nem opgradering fra Makin’ 2D til Makin’ 3D, brugervenlighed og den overordnede Makin’ Cloud-løsning giver dig mulighed for at få det maksimale ud af din investering. Læs mere her.

Vi lytter, udvikler og leverer!