Makin introducerer integrationen af byggeprojektdata fra maskiner via Makin’ Cloud til Infrakits projektstyringsplatform Makin-systemer bruges oftere og oftere på byggeprojekter af alle størrelser og bidrager derfor til den samlede effektivitet i entreprenørprojekter. Udbredelse af teknologi og digitalisering inden for bygge- og anlægsbranchen driver entreprenørers behov for effektiv og mere sammenhængende projektinformation. Makin leverer sammen med Infrakit en løsning, der integrerer projektdata fra Makins systemer og dermed leverer optimal effektivitet til entreprenører.

Ved brug af Makin’ Cloud har Makin skabt et kommunikationsinterface til deling af projektdata med Infrakits løsning til styring af projekter, der anvender flere forskellige maskinstyringsløsninger. Integrationen giver kunder af Makin-systemer fuld fleksibilitet til at kunne dele projektdata med Infrakit og dermed give et stærkt overblik over byggeprojekter. Designmodeller, der distribueres fra Infrakit, bliver automatisk delt med Makin-systemer på projektet. Projektledere og supervisorer kan følge udviklingen og få live-visualiseringer af de systemer, der er forbundet med Infrakits projektværktøjer.

Integration med Infrakit er en fordel på byggepladser med mange maskinstyring løsninger fra flere leverandører

Integration med Infrakit er en fordel på byggepladser med mange maskinstyring løsninger fra flere leverandører

Som et hurtigtvoksende brand og med et dedikeret fokus på at levere optimal værdi for vores kunder har Makin besluttet at levere et udvalg af nemme og brugervenlige systemer til effektiv styring projekter i bygge- og anlægsbranchen. Makin satser på innovation, leverer højt ydende systemer til industrien og fortsætter sin stræben efter at levere markedsførende maskinstyringssystemer.

Du kan læse mere på Infrakits hjemmeside: www.infrakit.com/makin-machine-control-systems-connected-to-infrakit