Makin introduserer integrasjon av byggeprosjektdata fra maskiner via Makin’ Cloud inn i Infrakit-plattformen for byggeprosjektstyring. Makin-systemene brukes stadig mer på byggeprosjekter i alle størrelser og bidrar derfor til den generelle ytelsen i entreprenørprosjekter. Den raske adopteringen av teknologi og utbredt digitalisering innen tung byggevirksomhet driver behovet for effektiv og mer sammenhengende prosjektinformasjon hos entreprenører. Makin, sammen med Infrakit, gir en løsning som integrerer prosjektdata fra Makin-systemer og dermed leverer optimal effektivitet for entreprenører.

Ved bruk av Makin’ Cloud-infrastrukturen har Makin skapt en kommunikasjonsflate for å dele prosjektdata med Infrakits skybaserte løsning for styring av flervendige prosjekter. Integreringen gir kundene av Makin-systemer full fleksibilitet til å dele prosjektdata med Infrakit og dermed gi en kraftig oversikt over byggeprosjekter. Designmodeller distribuert fra Infrakit vil automatisk deles med Makin-systemene på prosjektet. Prosjektledere og tilsynspersonell kan følge fremdriften og få levende visualiseringer av systemene knyttet til Infrakits prosjektverktøy.

Integrasjon med Infrakit er en fordel på blandete byggeplasser.

Integrasjon med Infrakit er en fordel på blandete byggeplasser.

Som et raskt bevegelig merke, og med fokus på å levere optimal verdi for kundene våre, har Makin vært bestemt på å levere en rekke enkle og brukervennlige systemer for effektiv styring av tunge byggeprosjekter og oppgaver. Makin satser på innovasjon, leverer høyytende systemer for bransjen og fortsetter å strebe etter å levere markedsledende maskinstyringssystemer.

Du kan lese mer på Infrakits nettside: www.infrakit.com/makin-machine-control-systems-connected-to-infrakit