Makin introducerar integration av byggprojektdata från maskiner via Makin’ Cloud till Infrakit-plattformen för byggledning. Makins system används allt oftare i byggprojekt av alla storlekar och bidrar därför till den övergripande prestandan i entreprenadprojekt. Det snabba införandet av teknik och den omfattande digitaliseringen inom byggbranschen driver på entreprenörernas behov av effektiv och mer sammanhängande projektinformation. Makin, tillsammans med Infrakit, tillhandahåller en lösning som integrerar projektdata från Makins system och därigenom ger optimal effektivitet för entreprenörer.

Genom användning av Makin’ Cloud-infrastrukturen har Makin skapat en kommunikationsgränssnitt för att dela projektdata med Infrakits molnlösning för hantering av projekt med flera leverantörer. Integrationen ger Makins systemkunder full flexibilitet att dela projektdata med Infrakit och därigenom ge en kraftfull översikt över byggprojekt. Designmodeller distribuerade inom Infrakit delas automatiskt med Makin-systemen på projektet. Projektledare och övervakare kan följa framstegen och få levande visualiseringar av systemen associerade med Infrakits projektverktyg.

Integration med Infrakit är en fördel på blandade arbetsplatser

Integration med Infrakit är en fördel på blandade arbetsplatser

Som ett snabbrörligt varumärke, med ett starkt fokus på att erbjuda optimalt värde för våra kunder, har Makin varit beslutna att leverera ett utbud av enkla och användarvänliga system för effektiv hantering av tunga byggprojekt och uppgifter. Makin satsar på innovation, levererar högpresterande system för branschen och fortsätter sin strävan att leverera marknadsledande maskinstyrningssystem.

Du kan läsa mer på Infrakits webbplats: www.infrakit.com/makin-machine-control-systems-connected-to-infrakit