Makin introduceert de integratie van bouwprojectgegevens van machines via Makin’ Cloud in het Infrakit bouwmanagementplatform. Makin-systemen worden steeds vaker gebruikt op bouwprojecten van alle groottes en dragen daardoor bij aan de algehele prestaties bij aannemersprojecten. De snelle adoptie van technologie en wijdverbreide digitalisering binnen de zware bouwsector stimuleert de behoefte van aannemers aan effectieve en meer samenhangende projectinformatie. Makin, samen met Infrakit, biedt een oplossing die projectgegevens van Makin-systemen integreert en daardoor optimale efficiëntie biedt voor aannemers.

Door gebruik te maken van de Makin’ Cloud-infrastructuur heeft Makin een communicatie-interface gecreëerd om projectgegevens te delen met de Infrakit Cloud-oplossing voor het beheer van projecten met meerdere leveranciers. De integratie biedt klanten van Makin-systemen volledige flexibiliteit om projectgegevens te delen met Infrakit en zo een krachtig overzicht van bouwprojecten te bieden. Ontwerpprojecten die binnen Infrakit worden gedistribueerd, worden automatisch gedeeld met Makin-systemen op het project. Projectmanagers en toezichthouders kunnen de voortgang volgen en live visualisaties krijgen van de systemen die zijn gekoppeld aan de projecttools van Infrakit.

Integratie met Infrakit is een voordeel op gemengde bouwplaatsen.

Integratie met Infrakit is een voordeel op gemengde bouwplaatsen.

Als een snel bewegend merk, en met een zeer diepgewortelde focus op het bieden van optimale waarde voor onze klanten, heeft Makin zich vastberaden getoond om een reeks eenvoudige en gebruiksvriendelijke systemen te leveren voor efficiënt beheer van zware bouwprojecten en taken. Makin zet in op innovatie, levert hoogwaardige systemen voor de industrie en blijft streven naar het leveren van toonaangevende machinebesturingssystemen.

Je kunt meer lezen op de webpagina van Infrakit: www.infrakit.com/makin-machine-control-systems-connected-to-infrakit