Makin A/S lanserer nå en ny kostnadseffektiv 3D-løsning utviklet for å hjelpe formenn med å kontrollere fremdrift og kvalitet på byggeprosjekter.

Makin’ PerFormans-løsningen er et intuitivt og bærbart verktøy for visualisering av prosjektdata i sanntid uten ekstra tilbehør.

Bruk Makin’ PerFormans-løsningen for å øke kvalitetskontroll, ytelse og effektivitet i byggeaktivitetene dine. Systemet gir decimeter nøyaktighet i posisjonering og muliggjør verdifull dynamisk fremdriftsinformasjon om arbeidsstatus og fullføring. Sanntids tilgang til prosjektinformasjonen på feltet muliggjør smart planlegging, umiddelbar oppdagelse av avvik fra designet og til og med grove as-built-sjekker og oppmålingsoppgaver.

«Nå kan vi endelig se den samme prosjektinformasjonen som gravemaskinføreren,» sier Knut Arnseth, prosjektleder i M. Dobloug AS, Norge.

Det praktiske Makin' PerFormans-løsningen gir formannen levende data om prosjektet.

Det praktiske Makin’ PerFormans-løsningen gir formannen levende data om prosjektet.

Makin’ PerFormans er fullt integrert i arbeidsflyten med Makin’ produktporteføljen

Visualisering av alle loggførte punkter fra andre Makin’-løsninger (Makin’ Survey og Makin’ Excavator-løsninger) sparer tid og kostnader og maksimerer effektiviteten i prosjekter. Makin’ PerFormans er basert på den samme, unike programvaren og robuste maskinvareplattformen som resten av Makin’ 3D-produktutvalget.

«Makin’ PerFormans-applikasjonen legger betydelig til rette for allsidigheten til Makin’ 3D-maskinstyringsprodukter. Fullt integrert i skyen tilbyr den formenn og stedsoppsynsmenn en unik 3D-visualisering av hele prosjektene deres og muligheten til å utføre verdifulle kvalitetssikringskontroller ved behov i sanntid kommenterer Sten Kristensen, CGO hos Makin AS.

Eksisterende Makin’-kunder kan enkelt oppgradere med PerFormans-enheten og PerFormans-lisensen og dermed legge til PerFormans-løsningen i Makin’-produktporteføljen sin.