Makin A/S lanceert nu een nieuwe kostenefficiënte instapklare hand-held 3D-oplossing, ontwikkeld om de voorman te helpen bij het controleren van de voortgang en kwaliteit van bouwprojecten.

De Makin’ PerFormans-oplossing is een intuïtief en draagbaar instrument voor de visualisatie van projectgegevens in realtime zonder extra accessoires.

Gebruik de Makin’ PerFormans-oplossing om de kwaliteitscontrole te verbeteren, prestaties te verhogen en efficiëntie te behalen in uw bouwactiviteiten. Het systeem biedt decimeterpositioneringsnauwkeurigheid en maakt waardevolle dynamische voortgangsinformatie van werkstatus en voltooiing mogelijk. Realtime toegang tot projectinformatie op het veld maakt slimme planning mogelijk en directe detectie van afwijkingen van het ontwerp en zelfs ruwe as-built controles en landmeetkundige taken.

Nu kunnen we eindelijk dezelfde projectinformatie zien als de graafmachinebediener,” zegt Knut Arnseth, projectmanager bij M. Dobloug AS, Noorwegen.

De handige Makin' PerFormans-oplossing biedt de voorman live gegevens over het project.

Makin’ PerFormans is volledig geïntegreerd in de workflow met het Makin’ productportfolio

Makin’ PerFormans is volledig geïntegreerd in de workflow met het Makin’ productportfolio.

Visualisatie van alle gelogde punten van andere Makin’-oplossingen (Makin’ Survey en Makin’ Excavator-oplossingen) bespaart tijd en kosten en maximaliseert de efficiëntie van projecten. Makin’ PerFormans is gebaseerd op dezelfde unieke software- en robuuste hardwareplatform als de rest van het Makin’ 3D-productassortiment.

“De Makin’ PerFormans-toepassing voegt aanzienlijk toe aan de veelzijdigheid van de Makin’ 3D machinebesturingsproducten. Volledig geïntegreerd in de Cloud-omgeving biedt het voormannen en terreinopzichters een unieke 3D-visualisatie van hun gehele projecten en de mogelijkheid om waardevolle kwaliteitsborgingscontroles uit te voeren zoals nodig in realtime, aldus Sten Kristensen, CGO bij Makin AS.

Bestaande Makin’-klanten kunnen eenvoudig upgraden met de PerFormans-unit en de PerFormans-licentie en zo de PerFormans-oplossing toevoegen aan hun Makin’ productportfolio.