Makin lancerer nu en ny omkostningseffektiv håndholdt 3D-løsning, der er udviklet til at hjælpe arbejdslederen med at kontrollere fremdriften og kvaliteten af byggeprojekter.

Makin’ PerFormans-løsningen er et intuitivt og bærbart værktøj til visualisering af projektdata i realtid uden ekstra tilbehør.

Brug Makin’ PerFormans-løsningen til at øge kvalitetskontrol, ydeevne og effektivitet i dine byggeaktiviteter. Systemet giver decimeterpræcis positionering og giver mulighed for værdifuld dynamisk information om arbejdets status og færdiggørelse. Realtidsadgang til projektoplysninger i marken giver mulighed for smart planlægning og øjeblikkelig opdagelse af afvigelser fra designet og endda grove as-built-tjek og opmålingsopgaver.

“Nu kan vi endelig se de samme projektoplysninger som gravemaskineføreren,” siger Knut Arnseth, projektleder hos M. Dobloug AS, Norge.

Den praktiske Makin' PerFormans-løsning giver værkføreren live-data om projektet.

Den praktiske Makin’ PerFormans-løsning giver værkføreren live-data om projektet.

Makin’ PerFormans er fuldt workflow-integreret med Makin’ produktportefølje

Visualisering af alle loggede punkter fra andre Makin’-løsninger(Makin’ Survey og Makin’ Excavator ) sparer tid og omkostninger og maksimerer effektiviteten af projekter. Makin’ PerFormans er baseret på den samme, unikke software og robuste hardwareplatform som resten af Makin’ 3D-produktsortimentet.

“Makin’ PerFormans-applikationen øger alsidigheden af Makin’ 3D-maskinstyringsprodukterne betydeligt. Fuldt integreret i Cloud-miljøet giver det formænd og landmålere en unik 3D-visualisering af hele projekter og mulighed for at foretage værdifulde kvalitetssikringstjek efter behov i realtid., siger Sten Kristensen, CGO hos Makin AS.

Eksisterende Makin’-kunder kan blot opgradere med PerFormans-enheden og PerFormans-licensen og dermed føje PerFormans-løsningen til deres Makin’-produktportefølje.