För tjugo år sedan hade Anders precis köpt en grävmaskin till sin mjölkgård i Gästrikland på Sveriges östkust. Även om han älskade djuren och livet på gården fanns drömmen om att köra grävmaskin alltid i bakhuvudet. Hans intresse för allt som har med motorer att göra hade alltid funnits där, och studierna i design och teknik på gymnasiet gav ytterligare bränsle åt hans passion. Men gården måste komma i första hand efter examen.

Anders började utföra jobb på gården med den nyinköpta grävmaskinen, och snart började förfrågningar strömma in även utifrån. Så han köpte en ny maskin, och sedan ytterligare en. Det blev ett faktum att det bästa Anders visste var att köra grävmaskin! Nu, 18 år senare, ser vi ett blomstrande företag med en flotta på 30 grävmaskiner, 9 lastmaskiner, dumprar och mycket mer, tillsammans med över 35 anställda eller inhyrd personal under högsäsong. Vi vågar påstå att det var rätt beslut för Anders att börja köra grävmaskiner på heltid.

Makin’ Survey rover solution är det perfekta komplementet till Makin’ Excavator 3D, med samma användarvänliga gränssnitt.

Oöverträffad användarvänlighet: Varför Anders valde Makin’ 3D för sina maskiner

Med Anders omfattande erfarenhet inom branschen är vi naturligt nyfikna på varför han valde Makin’ 3D för sina maskiner.

Anders utropar: ”Det finns mycket! Men användarvänligheten är oöverträffad. Du kan se att det är utvecklat av människor som faktiskt har suttit i en grävmaskin själva.” Anders pekar också på en kille som står lite längre bort. ”Han är en byggnadsarbetare, och han förstod systemet direkt.”

Anders uppskattar också supporten, som är okomplicerad. ”Du ringer fjärrsupporten, och de kan ta över maskinen direkt om det behövs.” Han nämner också att alla han har att göra med på Maskin System är så vänliga och, viktigast av allt, duktiga på det de gör. Så enligt Anders kommer det inte att finnas något annat än Makin’ 3D i framtiden. Han tillägger: ”Tänk att jag till och med får nya uppdateringar direkt i systemet med aviseringar, utan att behöva uppdatera systemet själv.”

Westlunds Entreprenads framgång drivs av ett oslagbart team

Westlunds Entreprenad är i full gång med många nya projekt. Anders själv arbetar för närvarande med ett stort byggprojekt i Bromsten, väster om Stockholm, som kommer att pågå fram till 2025. I Sandviken pågår ett stort infrastrukturprojekt med det amerikanska företaget Microsoft som klient.

Vi förstår varför människor vill arbeta med Anders och hans team. Alla vi pratar med brinner för sitt jobb och är otroligt vänliga, ödmjuka och jordnära. Och sist men inte minst har vi klippan, Marianne, på kontoret. Hon är en riktig ess när det gäller administration och att hålla ett öga på grabbarna.

Tack, Anders och ditt team, för att vi fick träffa er idag och ta del av er positiva energi. Vi tar också tillfället i akt att gratulera dig, Anders, till ditt motorcykelköp. Kör säkert på vägarna!