Twintig jaar geleden had Anders net een graafmachine gekocht voor zijn zuivelboerderij in Gästrikland aan de oostkust van Zweden. Hoewel hij dol was op de dieren en het boerenleven, was de droom om graafmachines te bedienen altijd in zijn achterhoofd aanwezig. Zijn interesse in alles wat met motoren te maken had, was altijd al aanwezig, en het studeren van ontwerp en technologie op de middelbare school wakkerde zijn passie verder aan. Maar de boerderij moest na zijn afstuderen op de eerste plaats komen.

Anders begon klussen op de boerderij te doen met de nieuw verworven graafmachine, en al snel stroomden er ook verzoeken van buitenaf binnen. Dus kocht hij nog een machine, en toen nog een. Het werd een feit dat het bedienen van graafmachines het beste was wat Anders wist! Nu, 18 jaar later, zien we een bloeiend bedrijf met een vloot van 30 graafmachines, 9 laders, dumpers en meer, samen met meer dan 35 werknemers of ingehuurd personeel tijdens het hoogseizoen. We durven te zeggen dat het de juiste beslissing was voor Anders om fulltime graafmachines te gaan bedienen.

Makin’ Survey rover-oplossing is de ideale partner voor Makin’ Excavator 3D, met dezelfde gebruiksvriendelijke interface.

Ongeëvenaarde Gebruiksvriendelijkheid: Waarom Anders Koos voor Makin’ 3D voor Zijn Machines

Met Anders’ uitgebreide ervaring in de branche zijn we natuurlijk nieuwsgierig waarom hij koos voor Makin’ 3D voor zijn machines.

Anders roept uit: “Er is veel! Maar de gebruiksvriendelijkheid is ongeëvenaard. Je kunt zien dat het ontwikkeld is door mensen die zelf in een graafmachine hebben gezeten.” Anders wijst ook naar een man die een beetje verder weg staat. “Hij is een bouwvakker, en hij begreep het systeem meteen.”

Anders waardeert ook de ondersteuning, die rechttoe rechtaan is. “Je belt de externe ondersteuning, en ze kunnen indien nodig direct de machine overnemen.” Hij noemt ook dat iedereen waarmee hij bij Maskin System te maken heeft, zo vriendelijk is en, het belangrijkste, bekwaam in wat ze doen. Dus, volgens Anders, zal er in de toekomst niets anders dan Makin’ 3D zijn. Hij voegt eraan toe: “stel je voor, ik krijg zelfs nieuwe updates rechtstreeks in het systeem met meldingen, zonder het systeem zelf te hoeven bijwerken.”

Het Succes van Westlunds Entreprenad wordt Gedreven door een Overtreffend Team

Westlunds Entreprenad gaat vol gas vooruit, met veel nieuwe projecten. Anders zelf werkt momenteel aan een groot bouwproject in Bromsten, ten westen van Stockholm, dat zal doorgaan tot 2025. In Sandviken is er een groot infrastructuurproject met het Amerikaanse bedrijf Microsoft als klant.

We begrijpen waarom mensen willen werken met Anders en zijn team. Iedereen met wie we praten, is gepassioneerd over hun werk, ongelooflijk vriendelijk, bescheiden en nuchter. En last but not least hebben we de rots, Marianne, op kantoor. Ze is een echte kei als het gaat om administratie en het in de gaten houden van de jongens.

Bedankt, Anders en je team, dat we jullie vandaag mochten ontmoeten en jullie positieve energie mochten absorberen. We maken ook van de gelegenheid gebruik om je, Anders, te feliciteren met je motorfietsaankoop. Veilig rijden op de wegen!