For tyve år siden havde Anders netop købt en gravemaskine til sin mælkeproduktion i Gästrikland på Sveriges østkyst. Selv om han elskede dyrene og livet på gården, havde han altid drømmen om at køre gravemaskine i baghovedet. Hans interesse for alt, hvad der har med motorer at gøre, har altid været der, og hans studier i design og teknologi i gymnasiet gav yderligere næring til hans passion. Men gården måtte komme i første række efter eksamen.

Anders begyndte at udføre opgaver på gården med den nyerhvervede gravemaskine, og snart begyndte det også at strømme ind med forespørgsler udefra. Så han købte endnu en maskine, og så endnu en. Det blev en kendsgerning, at det at køre gravemaskiner var det bedste, Anders vidste! Nu, 18 år senere, ser vi en blomstrende virksomhed med en flåde på 30 gravemaskiner, 9 læssemaskiner, dumpere og meget mere, sammen med over 35 ansatte eller indlejede medarbejdere i højsæsonen. Vi tør godt sige, at det var den rigtige beslutning for Anders at begynde at køre gravemaskiner på fuld tid.

Makin’ Survey rover-løsningen er den ideelle makker til Makin’ Excavator 3D, med samme brugervenlige interface.

Uovertruffen brugervenlighed: Derfor valgte Anders Makin’ 3D til sine maskiner

Med Anders’ store erfaring i branchen er vi naturligvis nysgerrige efter at vide, hvorfor han valgte Makin’ 3D til sine maskiner.

Anders udbryder: “Der er meget! Men brugervenligheden er uovertruffen. Man kan se, at det er udviklet af folk, der selv har siddet i en gravemaskine.” Anders peger også på en fyr, der står lidt længere væk. “Han er bygningsarbejder, og han forstod systemet med det samme.”

Anders sætter også pris på støtten, som er ligetil. “Du ringer til fjernsupporten, og de kan overtage maskinen direkte, hvis det er nødvendigt.” Han nævner også, at alle, han har med at gøre hos Maskin System, er så venlige og, vigtigst af alt, dygtige til det, de laver. Så ifølge Anders kommer der ikke til at være andet end Makin’ 3D i fremtiden. Han tilføjer: “Forestil dig, at jeg endda får nye opdateringer direkte ind i systemet med notifikationer, uden selv at skulle opdatere systemet.”

Westlunds Entreprenads succes er drevet af et uovervindeligt team

Westlunds Entreprenad har fuld fart på med mange nye projekter. Anders selv arbejder i øjeblikket på et stort byggeprojekt i Bromsten, vest for Stockholm, som vil fortsætte indtil 2025. I Sandviken er der et stort infrastrukturprojekt med den amerikanske virksomhed Microsoft som bygherre.

Vi forstår, hvorfor folk ønsker at arbejde med Anders og hans team. Alle, vi taler med, brænder for deres job, er utroligt venlige, ydmyge og jordnære. Og sidst, men ikke mindst, har vi klippen, Marianne, på kontoret. Hun er et sandt es, når det gælder administration og at holde øje med gutterne.

Tak, Anders og dit team, fordi vi fik lov til at møde jer i dag og suge jeres positive energi til os. Vi benytter også lejligheden til at lykønske dig, Anders, med dit motorcykelkøb. Kør sikkert på vejene!