Makin og Kinematic har siden de blev grundlagt præsteret solide resultater og gennemgået en markant udvikling og vækst, både organisatorisk og i forhold til markedet.
Bestyrelsen har besluttet, at tiden er kommet til at styrke organisationen med en ny CEO, der skal sættes i front for optimering og eksekvering af strategien. Det har resulteret i, at Thomas Meldgaard i april måned er tiltrådt som ny CEO. Thomas har en stærk ledelsesmæssig baggrund som CEO i andre vækstvirksomheder.

Tidligere daglig leder, Ole Helge Aalstad, vil nu hellige sig rollen som fuldtids CEO af Maskinstyring, som er vores forhandler og strategiske partner på det norske marked.
Makin -og Kinematic har leveret mere end 4.000 systemer til Danmark, Norge (herunder Island), Sverige, Australien og Holland. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen ombord som skipper på vores videre færd. Virksomhederne Makin og Kinematic har sin oprindelse i industriel robotteknologi og indgående erfaring med maskinstyring.

Resultaterne af kombinationen har allerede sat og fortsætter med at sætte tydelige fodaftryk på verdens førende markeder for maskinstyring. Avanceret matematik, sensorfusion, computergrafik og UX-design i kombination med dyb viden om arbejdsgange i bygge og anlægsbranchen og konkret forståelse af faktiske brugerbehov resulterer i uundværlige hverdagsværktøjer. Alt sammen i tæt dialog med vores kunder. Stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for vores udvikling og succes. Vores produkter bidrager markant til den hastigt voksende digitalisering af bygge- og anlægsbranchen. Den gør industrien mere bæredygtig og er samtidig en god forretning – der spares mange arbejdstimer, og forbruget af fossilt brændstof og naturressourcer reduceres. Al henvendelse i relation til ovennævnte bedes rettet til: Thomas Meldgaard CEO E-mail: thomas.meldgaard@makin3d.com

Med venlig hilsen
Ejere og bestyrelse